OsteoPLUS

 

Ensikäynti

Synnytykseen valmistautuminen

Vauvan ja äidin yhteinen hoito

Osteopatia + Valmennus/ meditointi/ rentoutus/ jooga

+Läsnäoleva keskustelu

 

OsteoPLUS on kestoltaan 1h 15 min ja se on tarkoitettu sinulle, mikäli kaipaat kiireetöntä pysähtymistä itsesi äärelle ja kaipaat osteopaattisen hoidon ohella enemmän keskusteluaikaa kanssani.

Suosittelen OsteoPLUS:aa ensimmäistä kertaa osteopaattiseen hoitoon tulevalle, jolloin meille jää enemmän aikaa tilanteesi alkukartoitukseen. 

Palvelu sopii myös erinomaisesti esimerkiksi synnytykseen valmistautuvalle äidille tai vastasyntyneen vauvan ja tuoreen äidin yhteiseksi hoidoksi. 

Tämän hoidon puitteissa on myös mahdollista antaa kehollisia tai mentaalisia harjoitteita, kuten lempeää joogaa tai mindfulness- harjoitteita, kotiin viemiseksi.

 

Varaa aika

 

OsteoPLUS

 

Meillä kaikilla on sydämellämme asioita, jotka kaipaavat tulla kuulluksi ja nähdyksi. Autan sinua tulemaan itsellesi näkyväksi, kaikkine tunteinesi ja tunnelukkoinesi, sekä purkamaan niitä, valmennuksen, läsnäolevan keskustelun, harjoitteiden ja kehollisen hoidon (osteopatia) avulla.

Tämän palvelun avulla autan sinua parantamaan itsetunteumustasi ja kehotietoisuuttasi,  valmennuksen ja osteopaattisen hoidon avulla.

Hoidon avulla stressitasosi hellittää ja tunnet olosi rentoutuneeksi ja voimaantuneeksi. Tunnetaakkasi kevenee ja kehosi luonnolliset parantavat voimat aktivoituvat. 

Hoitoni koetaan monesti hyvin terapeuttiseksi ja rauhoittavaksi. 

 

Lämpimästi tervetuloa konaisvaltaiseen hoitoon!

 

heart: Sari Juva, Osteopaatti ja Tunnetaito-valmentaja

 

OsteoPLUS ensikäyntinä

 

Ajanvaraus

Powered by Aava 3