Osteopatia naisille

 

Me naiset kannamme kehossamme koko historiamme, joka sisältää erilaisia kehollisia kokemuksia ja tunnelukkoja, jotka tulevat jopa sukupolvien takaa. Kaikki nämä heijastuvat kehoomme erilaisina oireina ja jännitystiloina.

Osteopaattisella hoidolla kehollisia jännitteitä avataan ja ohjataan lempeästi kohti vapaata toimintaa, jolloin kehostasi tulee elinvoimaisempi ja terveempi. 

Hoidon avulla hermostosi rauhoittuu ja tasapainottuu, hengityksesi virtaa vapaammin sekä ylimääräiset keholliset jännitteet purkautuvat, jolloin elinvoimasi pääse virtaamaan sinussa.

Parhaimmillaan hoito voi johtaa syvään rentouden tunteeseen, jossa kehosi lataa uutta voimaa ja energiaa, ikäänkuin ohjelmoituen uudelleen. Kehosi parantavat voimat aktivoituvat ja se hoitaa lopulta itse itsensä. 

 

Varaa aika

 

Ajanvaraus

Osteopatia Naisille

Esimerkkejä, milloin hoitoon kannattaa tulla

 

Kun haluat vaalia terveyttäsi

Kipu

Kehon ja mielen jännittyneisyys

Tunnelukot

Traumat

Virheasennot

Stressi, unettomuus, väsymys

Päänsärky, migreeni, huimaus

Hengitysoireet

Ruoansulatusvaivat

Puutuminen/ hermokipu

Tapaturma/ leikkaus

Turvotus

Kuukautisvaivat

Raskausajan vaivat

Synnytykseen valmistautuminen

Synnytyksestä palautuminen

Myös oireettomana

 

Osteopaatin vastaanotolle voi tulla kuka tahansa, joka haluaa hoitaa terveyttään tai saada apua erilaisiin vaivoihin. Oireiden syntymistä ei tarvitse odotella, vaan hoitoon kannattaa tulla jo oireettomana. 

Osteopatialla hoidetaan kehon terveyttä, akuutteja ja pitkäaikaisia kipu- ja sairaustiloja sekä ennaltaehkäistään kehon ongelmien syntymistä. Osteopatia ei ole pelkästään oirehoitoa, vaan kehoa hoidetaan kokonaisvaltaisesti pyrkien löytämään ongelmien taustalla olevat syyt. 

Keho on sielun koti, joten siitä kannattaa pitää hyvää huolta ja tätä ajatusta vaalien kohtaan ja hoidan sinua.

 

Osteopatia

 

Raskausajan osteopatia

 

Raskausaikana ja synnytyksen jälkeen on hyvä käydä osteopaatin vastaanotolla tasapainottamassa kehoa, koska äidin keho altistuu monenlaiselle kuormitukselle.

Osteopatian avulla voidaan lievittää raskausajan vaivoja, kuten selkäkipua, iskiasvaivoja, turvotusta, hengitysvaikeuksia, liitoskipuja tai muita epämiellyttäviä tuntemuksia.

Minimoimalla odottavan äidin kehon jännitys- ja epätasapinotilat, varmistetaan pienokaiselle paras mahdollinen kehitysympäristö sekä voidaan helpottaa odottavan äidin olotilaa ja ennaltaehkäistä kiputilojen syntymistä. 

 

Raskausajan Osteopatia

 

Äidin kehoa voidaan valmistaa synnytykseen sekä auttaa palautumaan raskaudesta ja synnytyksestä. Esimerkiksi lantion alueen jumit ja epätasapaino voivat vaikeuttaa synnytystä.

Kehon mekaanisten jännitysten ja epätasapainotilojen hoitamisen lisäksi osteopatian avulla tasapainotetaan hermostoa, jolloin kehon stressitilaa saadaan laskemaan ja mielihyvähormonit virtaamaan.

Rento , hyvin toimiva keho, erityisesti lantio ja lonkankoukistaja, sekä virtaava hengitys ja rauhallinen hermosto helpottavat raskauteen liittyviä tuntemuksia sekä synnytystä.

 

Vataanotolleni on tervetullut jokainen, joka haluaa hoitaa terveyttään ja voida paremmin!

 

heart Sari Juva, Osteopaatti & Valmentaja

Osteopaatti Sari Juva

Asiakaspalautteet:

”Menin Sarin luo raskauden loppuvaiheilla hakemaan apua liitoskipuihin. Jo ensimmäisen hoido jälkeen nivuset ja alaselkä tuntuivat paljon paremmilta. Tuntui aika uskomattomalta, kun kävelin kivuttomana autolle hoidon jäljiltä. Sovittiin että menen viikon päästä uudestaan. Seuraavan viikon käynnin jälkeen kivut hellittivät taas, vaikka olivat kuluneen viikon aikana taas palanneet. Kolmannen käynnin jälkeen keho tuntui jo kokonaisvaltaisesti rennommalta ja sitä kautta liikkuminen oli helpompaa, vaikka liitoskivut eivät kokonaan poistuneet. Ennen synnytystä ehdin käydä Sarin luona 4 kertaa. Olen vakuuttunut, että hoidoilla oli suuri vaikutus mahtavaan synnytyskokemukseen. Viimeisellä käynnillä ennen synnytystä kävimme myös yhdessä läpi hengitystekniikoita, jotka todella auttoivat minua synnytyskivun hallinnassa. Synnytykseni eteni todella nopeasti enkä ehtinyt saada juuri mitään kivunlievitystä. Olen varma etten olisi selvinnyt hurjasta kokemuksesta niin hyvin ilman Sarin ammattitaitoista ja empaattista opastusta kehon toiminnasta.

Myönteisten kokemusten jälkeen, oli itsestäänselvää, että toisin myös vauvan Sarin luo hoidettavaksi. Syöksysynnytyksen jäljiltä vauva oli kauttaaltaan jumissa ja kärsi refluksioireista. Vauvakin sai helpotusta refluksioireisiin jo muutaman hoitokerran jälkeen ja alkoi kymmenen viikkoisena viihtyä myös selällään ilman kipuitkukohtauksia. Itse olen myös jatkanyt käyntiä Sarin luona synnytkseni jälkeen. ”

 

"Hakeuduin Osteopatia Agileen 2kk ikäisen vauvan hoitoa varten. Vauva oli ennen syntymää perätilassa ja syntyi sektiolla. Vauvalla oli jonkin verran levottomuutta yöunien suhteen sekä vatsanväänteitä/ilmaa vaikeuttamassa unia. Toivon että näihin asioihin voisi saada apua osteopatialla. Hoidoista oli apua hiljalleen, ei heti. Vauvan yöt rauhoittuivat ja tietynlainen ääntely loppui. Hoitotila oli viihtyisä ja rauhallinen tila jonne on mukava tulla. Sari on hyvin lähestyttävä, empaattinen ja kuunteleva sekä kiinnostunut osteopaatti. Koin tärkeäksi saada myös tietoa löydöksistä ja saada selityksen niihin. Koin tulleeni ymmärretyksi, nähdyksi ja kuulluksi. Erityisen hyvää hoidoissa oli Sarin lempeys ja perehtyneisyys/kiinnostus lapsen asioihin. Koin helpotusta ja kiitollisuutta kun vauva voi paremmin. Ihanaa kun hoidoista tuntuu olevan apua vaikka sitä ei voi odottaa heti tapahtuvaksi. Vaatii useamman hoitokerran ja aikaa jotta suurempi muutos hyvinvoinnissa tapahtuu."

Powered by Aava 3