Äänimaljahoito

 

Tiibetilälinen äänimaljahoito on syvärentoutusmenetelmä, jonka vaikutus perustuu resonanssiin ja ääniaaltoihin. Äänimaljoilla hoidetaan kauniin lempeästi kehoa, mieltä ja sielua. Menetelmä perustuu yli 5000 vuotta vanhaan Idän viisauteen. 

 

 

Äänimaljojen sointi ja värähtely vaikuttaa meihin usealla eri tasolla: kuuloaistin ja aivojen välityksellä, anatomisesti sekä energiatasolla.

Hoidossa ollaan makuuasennossa ja äänimaljoja soitetaan sekä keholla että aurassa (kehon energiakentässä). Kun maljaa napautetaan tai pyöritetään iskimellä, malja alkaa soimaan ja värähtelemään.

Ääniaallot resonoivat kehomme nesteissä saaden jokaisen solumme vesimolekyylit värähtelemään harmonisesti. Ne saavuttavat kehossamme myös ne alueet, minne ei pääse kosketuksen avulla.

Äänimaljan värähtely vaikuttaa myös aivoaaltoihin saaden ne laskemaan toiminnalliselta beta-tasolta takaisin alfa-tasolle eli unen ja valvetilan rajamaastoon. Joskus aivoaallot voivat laskea jopa theta-tasolle asti.

 

Äänimaljahoito soveltuu moneen käyttötarkoitukseen:

kehon ja mielen tasapainottamiseen

rauhoittumiseen

stressiin

syvärentoutukseen

ahdistukseen

unettomuuteen

kehon jännitystilojen laukaisemiseen

 

Äänimaljahoito sopii aikuisille, lapsille sekä raskaana oleville. Vauvoilla ja raskaanaolevilla maljoja soitetaan ainoastaan kehon ulkopuolella, ei siis suoraan keholta. 

Hoitoa ei suositella, mikäli sairastat syöpää tai sinulla on sydämentahdistin.

 

Lämpimästi tervetuloa rentoutumaan hoitavien ääniaaltojen maailmaan!

 

 

 

Varaa aika

 

Powered by Aava 3