Valmennus

 

Itsetuntemus

Hyvinvointi

Kehollisuus

Tunnetaidot

Tietoinen läsnäolo

Unelmat

Voimaantuminen

 

Valmennus Naisille Espoo

 

Haluatko syventää itsetuntemustasi ja vapautua sinua rajoittavista esteistä? Haluaisitko opetella olemaan paremmin läsnä kehossasi ja elämässäsi sekä voida hyvin. Kaipaatko elämääsi iloa, rauhaa, rakkautta ja onnellisuutta? Haluatko kulkea kohti oman näköistä elämää ja toteuttaa unelmiasi? Haluatko olla mukana muutoksen aallossa, jossa sinulla ja läheisilläsi on lupa tuntea? Miltä kuulostaisi elämä ja yhteisö, jossa vallitsee myötätuntoinen ja rakkaudellinen ilmapiiri ja läsnäoleva olemisen tila ja vuorovaikutus?

 

Emme voi vaatia muita muuttumaan, joten muutos lähtee jokaisen sisimmästä. 

 

Valmennus johdattaaa sinut kohti aidointa itseäsi, syvenevää yhteyttä itseesi ja muihin. Opit tunnistamaan, hyväksymään, kehollistamaan ja vapauttamaan tunnelukkosi valmennuksen ja mindfulness harjoitteiden avulla. Kuljet kohti omaa voimaasi ja unelmiasi, ja luot elämääsi myös aidompia ja syvempiä ihmissuhteita. Aivanasemassa on kuitenkin sinä ja muutos sinussa.

 

Naisten valmennus Espoo

 

Valmennukseni yhdistää perinteisen mentaalivalemennuksen, jossa luodaan askeleet kohti tavoitteita ja unelmaelämää, ja Mindfulness Tunnetaitovalmennuksen opit, jossa keskiössä ovat tietoinen läsnäolo, keho ja tunteet. Valmennusprosessi sisältää keskustelua, valmennusharjoitteita ja sparrausta.

Valmennusten välissä lähtetän sinulle sähköpostiin tarvittavat harjoitteet, reflektoivat kysymykset sekä meditaatioäänitteet. Et siis jää valmennuskeskustelujen välissä yksin, vaan tuen sinua koko prosessin ajan. 

Valmennuksella halutaan saada aikaan pysyviä muutoksia ja ohjata ongelmakeskeisyydestä ratkaisukeskeisyyteen. Valmennus ei ole terapiaa, mutta se voi olla silti hyvinkin terapeuttista. 

Valmennus auttaa sinua tuomaan sisäisen viisautesi esiin ja käyttöösi. Se tuo elämään selkeyttä ja merkityksellisyyden tunnetta.

Kaikki valmius, tieto ja ratkaisut löytyvät sinusta itsestäsi. Yksin ei kuitenkaan tarvitse kulkea, joten mennään yhdessä eteenpäin. Miksi tunnetaidot osana valmennusta?

 

Koen, että meillä on tänä päivänä tarvetta enemmän kuin koskaan tunnetaitojemme parantamiseen. Toisaalta uusi aikakausi, jossa elämme, antaa tälle paranemisprosessille hyvän mahdollisuuden. Töitä tällä nk. terapiasukupolvella riittää paljon.

Ylisukupolviset traumat, sotahistoriamme ja nykyelämän kiireinen oravanpyörämäinen elämä, jatkuva stressi ja kiire sekä järjen ylivallan aikakausi ovat vierottaneet meidät aidoista tunteista ja kehostamme. 

Tunteiden tuntemisen ja kohtaamisen sijaan meidät on monesti opetettu ohittamaan, eli tukahduttaneet tunteitamme, jolloin ne ovat painuneet syvälle kehoomme tunnelukkoina.

Emme ole aina, jos koskaan, saaneet tuntea tunteitamme vapaasti kannatellussa vuorovaikutuksessa suhteessa vanhempiimme ja muihin ihmisiin. Äärimmäinen kiltteys ja vaikeneminen, jopa oman hyvinvoinnin kustannuksella, on ollut yliarvostettua.

Kaikki tunteet ovat kuitenkin täysin normaaleja ja sallittuja. Eri asia on, miten tunne-energiamme kohdistamme ja ilmaisemme. Viha, pelko, suru, syyllisyys ja häpeä, ovat tuikitärkeitä tunteita siinä missä ilo, onnellisuus, kiitollisuus ja rakkauskin.

 

Valmennukset toteutetaan vastaanotollani Kivenlahdessa, puhelimitse tai videoyhteydellä.

Tiedustelut yksilö- ja ryhmävalmennuksista sekä tapahtumista: 0440454465 tai naisfiilis@gmail.com

Seuraa minua myös somessa, niin pysyt ajantasalla: IG: @naisfiilis

 

heart Sari Juva, Osteopaatti & Valmentaja

 

Asiakaspalautteet:

"Elämä tuntui olevan vahvasti pysähdyksissä ja kaipasin ulkopuolisen näkövinkkeliä...Valmentajan kanssa käydyt keskustelut auttoivat jäsentämään omia toiveita, tarttumaan eteen tuleviin mahdollisuuksiin ja toteuttamaan asioita konkreettisesti. Keskustelut olivat erittäin kokonaisvaltaisia, Sarin kanssa on helppo puhua kaikesta haasteesta mitä elämän eri osa-alueilla on, joten valmennus levisi kattamaan henk koht asioista työhön - sen hetkisen elämäntilanteen valmennukseksi...Valmennus antoi varmasti tervettä buustia ja sai asioita tapahtumaan. Valmennusprosessi oli sopivan syväluotaava ja kannustava ja pepalle potkintaakin oli hyvällä huumorilla.

Koin valmennuksen hyödylliseksi. Sarin rehellinen peilaava ote sopi minulle hyvin. Luulen, että osa muutoksista olisi varmasti tapahtunut ilman valmennustakin, mutta valmennuksen aikana asiat tuli selkeämmin tiedostettua. Sarin tsemppaava ja sympaattinen olemus on ihanaa ja voimaannuttavaa! You rock!!!"

 

"Valmennuksesta on aina hyötyä, kun saa toisen ihmisen kysymään itseltä kysymyksiä, joita ei itse osaa itseltään kysyä. Saa asetettua ohjatusti tavoitteita ja mietittyä asioita yhdessä toisen ihmisen kanssa. Valmennuksessa erityisen hyvää oli Sarin myönteinen olemus ja luotettavuus. Koin kiitollisuutta, että pääsin harjoitusvalmennettavaksi :) Koin oivalluksia ja mielen selkiytymistä, joista tunsin tyytyväisyyttä, iloa ja uteliaisuutta.
Sari osasi hienosti valmentaa käyttäen sekä harjoituksia että kysymyksiä. Hänellä oli hyvät muistiinpanot ja punainen lanka hyppysissä. Sarin ote on inhimillinen ja rento ja hänen valmennettavanaan on miellyttävää olla."

 

"Kaipasin hetkeä, jolloin olen vain minä ja minun ajatukseni, kaipasin eteenpäin tuuppaavaa/johdattavaa energiaa. Kaipasin henkiseen hyvinvointiini kohennusta. Valmennusprosessin aikana koen, että pääsin tavoitteeseen, joka alussa tuntui jopa kaukaiselta, enkä uskonut sen olevan mahdollinen. Koen, että tulin täysin ymmärretyksi.

Valmennuksessa erityisen hyvää oli se, että se oli rauhallista, rentoa, ei puskevaa eikä suorituskeskeistä.Valmennus herätti monenlaisia tunteita, usein olin hyvin hämmentynyt keskustelun jälkeen, hämmentynyt niistä asioista jotka pintaan olikin nousseet. Koin valmennuksen turvallisena, rauhaullisena juuri minun tahtiini etenevänä. Valmentaja mahdollisti minulel hetken pysähtyä itseni äärelle, kulki rinnalla ja peilasi kuulemaansa.​ Koin valmennuksen hyödylliseksi ja oli ihana, kun joku oli minua varten."

Powered by Aava 3