Tunnetaitovalmennus

 

"Ulkoinen muutos lähtee aina sisältä käsin."

 

Valmennus on elämääsi eteenpäin kuljettava ohjausmuoto, jonka tarkoituksena on auttaa sinua pääsemään eroon uhrin roolista. Tarkoitus on ottaa elämän ohjat lempeästi omiin käsiin ja suunnata kohti tulevaisuutta, jossa luot itsellesi oman näköisen elämän, jossa viihdyt. 

Valmennukseni yhdistää perinteisen mentaalivalemennuksen, jossa luodaan askeleet kohti tavoitteita ja unelmaelämää, ja Mindfulness Tunnetaitovalmennuksen opit, jossa keskiössä ovat tietoinen läsnäolo, keho ja tunteet.

Valmennusprosessi sisältää läsnäolevaa ja reflektoivaa keskustelua, sparrausta, uskomusten purkamista, meditointia ja muita valmennusharjoitteita.

 

Valmennus Naisille Espoo

 

Missioni on voimaannuttaa naisia ja inspiroida elämään sielulähtöistä elämää!

 

Valmennuksella halutaan saada aikaan pysyviä muutoksia ja ohjata ongelmakeskeisyydestä ratkaisukeskeisyyteen. Valmennus ei ole terapiaa, mutta se voi olla silti hyvinkin terapeuttista. 

Valmennus auttaa sinua yhdistymään oman sisäisen viisautesi kanssa. Kaikki valmius, tieto ja ratkaisut löytyvät sinusta itsestäsi. Yksin ei kuitenkaan tarvitse kulkea, joten mennään yhdessä eteenpäin. 

 

Mihin valmennukseni tarjoaa työkaluja:

 

Itsetuntemus

Rajoittavat uskomukset

Hyvinvointi

Kehollisuus

Tunnetaidot

Tietoinen läsnäolo

Voimaantuminen

Menestyminen

Unelmat

Oman näköisen elämän luominen

Merkityksellisyys

 

Varaa aika

 

Tiedustele ryhmävalmennuksia sähköpostilla. Voit kysyä minua myös mukaan erilaisiin tapahtumiin, kuten TYHY-päiviin: naisfiilis@gmail.com

Seuraa myös somessa: IG ja FB @naisfiilis

 

Naisten valmennus Espoo

Lämpimästi tervetuloa valmennukseeni! 

Mennään yhdessä eteenpäin!

 

heart Sydämellä ja ammattitaidolla: 

 

Asiakaspalautteet:

"Elämä tuntui olevan vahvasti pysähdyksissä ja kaipasin ulkopuolisen näkövinkkeliä...Valmentajan kanssa käydyt keskustelut auttoivat jäsentämään omia toiveita, tarttumaan eteen tuleviin mahdollisuuksiin ja toteuttamaan asioita konkreettisesti. Keskustelut olivat erittäin kokonaisvaltaisia, Sarin kanssa on helppo puhua kaikesta haasteesta mitä elämän eri osa-alueilla on, joten valmennus levisi kattamaan henk koht asioista työhön - sen hetkisen elämäntilanteen valmennukseksi...Valmennus antoi varmasti tervettä buustia ja sai asioita tapahtumaan. Valmennusprosessi oli sopivan syväluotaava ja kannustava ja pepalle potkintaakin oli hyvällä huumorilla.

Koin valmennuksen hyödylliseksi. Sarin rehellinen peilaava ote sopi minulle hyvin. Luulen, että osa muutoksista olisi varmasti tapahtunut ilman valmennustakin, mutta valmennuksen aikana asiat tuli selkeämmin tiedostettua. Sarin tsemppaava ja sympaattinen olemus on ihanaa ja voimaannuttavaa! You rock!!!"

 

"Valmennuksesta on aina hyötyä, kun saa toisen ihmisen kysymään itseltä kysymyksiä, joita ei itse osaa itseltään kysyä. Saa asetettua ohjatusti tavoitteita ja mietittyä asioita yhdessä toisen ihmisen kanssa. Valmennuksessa erityisen hyvää oli Sarin myönteinen olemus ja luotettavuus. Koin kiitollisuutta, että pääsin harjoitusvalmennettavaksi :) Koin oivalluksia ja mielen selkiytymistä, joista tunsin tyytyväisyyttä, iloa ja uteliaisuutta.
Sari osasi hienosti valmentaa käyttäen sekä harjoituksia että kysymyksiä. Hänellä oli hyvät muistiinpanot ja punainen lanka hyppysissä. Sarin ote on inhimillinen ja rento ja hänen valmennettavanaan on miellyttävää olla."

 

"Kaipasin hetkeä, jolloin olen vain minä ja minun ajatukseni, kaipasin eteenpäin tuuppaavaa/johdattavaa energiaa. Kaipasin henkiseen hyvinvointiini kohennusta. Valmennusprosessin aikana koen, että pääsin tavoitteeseen, joka alussa tuntui jopa kaukaiselta, enkä uskonut sen olevan mahdollinen. Koen, että tulin täysin ymmärretyksi.

Valmennuksessa erityisen hyvää oli se, että se oli rauhallista, rentoa, ei puskevaa eikä suorituskeskeistä.Valmennus herätti monenlaisia tunteita, usein olin hyvin hämmentynyt keskustelun jälkeen, hämmentynyt niistä asioista jotka pintaan olikin nousseet. Koin valmennuksen turvallisena, rauhaullisena juuri minun tahtiini etenevänä. Valmentaja mahdollisti minulel hetken pysähtyä itseni äärelle, kulki rinnalla ja peilasi kuulemaansa.​ Koin valmennuksen hyödylliseksi ja oli ihana, kun joku oli minua varten."

Powered by Aava 3