Tapahtumat

 

 

Tasapainoisempi keho

Tunneyhteys vauvaan

Kehon rentoutuminen

Parempi vatsan toiminta

Osteopaattisen hoidon tueksi

 

Järjestän vauvaperheille, kaksi erillistä, maksutonta workshopia: vauva- jumppatuokion sekä uusille, että tutuille asiakkaille! Osallistuminen ei velvoita sinua maksullisiin palveluihin.

Mikä idea? Monilla vauvoillaan on kehossaan jännityksiä, toispuoleisuutta sekä ongelmia, jotka aiheuttavat ikäviä oireita, kuten ilmavaivoja, refluksia, itkuisuutta, imetysvaikeuksia jne. Usein vauva käyttää kehoaan toispuoleisesti eri kehitysvaiheiden aikana. Alkuun epätasapaino voi näkyä pään kääntämisenä vain toiselle puolelle, myöhemmin niin, että vauva kääntyy aina vain toisen kyljen kautta jne. 

Annan päivittäin vastaanotollani, vauvan hoidon lisäksi, kotiin viemiseksi vauvan kehoa tasapainottavia, kotona tehtäviä jumppa-ohjeita. Olen huomannut, miten paljon nopeammin vauvojen keholliset epätasapainotilat, jumit, oireet sekä virheasennot korjaantuvat ja hepottuvat, kun vanhempi hoitaa vauvaa myös kotona näiden helppojen liikkeiden avulla! 

Kenelle? Jumppatuokio on suunnattu 1-6kk ikäisille vauvoille ja heidän vanhemmilleen. Tuokioon ovat tervetulleita niin tutut kuin tuntemattomatkin asiakkaat. Tämä workshop on hyvä tuki osteopaattisen- tai muun kehon hoidon lisäksi tai ihan sellaisenaan. Mukaan mahtuu 3-5 vauvaa, riippuen aikuisten osallistujamäärästä. Koko perhe on siis tervetullut!

Missä? Vastaanotollani Espoossa, ihanassa ja tunnelmaisessa NaisFiilis- tilassani ❣️

Mitä muuta? Workshop on noin tunnin mittainen. Tämän jälkeen on mahdollista jäädä vielä hetkeksi teekupposen äärelle. 

Haluan, että mahdollisimman moni vauva voi hyvin tasapainoisen ja ainutlaatuisen kehonsa kanssa ❤️✨❣️ Nyt haluan jakaa tätä useammalle perheelle yhtäaikaa.

Tämä on helppoa ja hauskaa �� Samalla tuet niin tärkeää vanhempi-vauva-vuorovaikutussuhdetta! 

Oletko kiinnostunut tai tiedätkö jonkun, joka tätä tarvitsee?

Ilmottautuminen:  naisfiilis@gmail.com

� Lämmöllä: Pienten puolella oleva osteopaatti & valmentaja, Sari Juva

Powered by Aava 3